ETUSIVU
SIVUSTO
-2013
+2013
+kevät täynnä odotusta
+suurtapahtumien maailma
+ETUSIVU
+LINKKEJÄ
+MINÄ ITSE
+MUUTAMIA TEEMOJA
+TAITEILIJAELÄMÄÄ?
+VIHREÄT
Tiedostoja sivulla: 1 5 25 50 100
2013
JOULUKUU
Tänään avautuvat ensimmäiset kalenterin luukut. Kohta on aika laittaa vuosi pakettiin, mutta ennen sitä puristetaan vielä Itsenäisyyspäivän riemut kasaan. Kaikki Tamperelaisten yhdessä tekemä ohjelma löytyy sivuilta www.suomentampere.fi

Vuosi on ollut kiireinen ja sitä on juostu kasaan monella tavalla. On ollut Yleisurheilun U23 EM-kilpailut, Salibandyn Champions cup, meidän hienot Pirfestin festivaalit jne. Hyvä kun on kiire. Se pitää vireänä.

KEVÄT TÄYNNÄ ODOTUSTA
TAMPERE- HIENO KISAKAUPUNKI
Olen nyt puolitoista vuotta vastannut Tampereen kaupungin Tapahtumatoimistosta. Tehtävämme on auttaa Tampereelle rantautuneita tapahtumia ja hankkia uusia edellisten jatkoksi. Festarikenttä näyttää hyvältä ja Urheilun seurapuolella on tekemisen meininki. On hienoa tehdä duunia osaavien ihmisten kanssa.

Tänä kesänä Tampereella järjestetään nuorten alle 23 vuotiaiden Yleisurheilun EM-kilpailut. Odotime aluksi noin 800 urheilijaa ja 300 joukkueen johtajaa ja valmentajaa paikalle, mutta näyttää siltä, että väkeä tulee yhteensä noin 1500. Hienot kisat tulossa. Ratinassa 11-14.7. Kannattaa pari päivää uhrata lomistaan ja tulla paikalle.

Syksyllä pelataa Salibandyn Champions Cup Tampere Areenalla. Kuusi miesten ja kuusi naisten parasta Eurooppalaista seurajoukkuetta lokakuun alussa mestaruustaistossa. Viime vuonna ruotsalaiset voittivat molemmat sarjat. Joko nyt olisi suomalaisten vuoro?

SUURTAPAHTUMIEN MAAILMA
KARATEN EM
Torstai 09.05.13 Budapest

Viimeiset EM-kilpailut ennen Tampereen vuoden 2014 kisoja alkavat tänään Unkarin Budapestissa. Eilinen oli kokouspäivä. European Karate Federation piti kokouksia eri aiheista aamu yhdeksästä ilta yhdeksään. Minäkin ehdin aika pitkään niissä istumaan...

Eilen julkistettiin myös Tampereen kilpailujen video. Lataamme sen webbiin niin pian kun voimme. Ensimmäistä kertaa EKF:n kisaesittelyssä sain porukan nauramaan ja hereille. Kovin usein urheiluväki kovin usein sortuu tylsyyteen ja pönöttämiseen. Video on hyvä.

Viralliset kisasivut löytyy osoitteesta www.karatetampere2014.fi

Nyt kisoja seuraamaan hallille.
Perttu Pesä  P: 050 5876200  E: nest (at) saunalahti.fi KIRJAUDU
jos koneesi ei tue Ä-kirjainta, kirjoita - www.xn--pes-sla.fi