ETUSIVU
SIVUSTO
+2013
+ETUSIVU
+LINKKEJÄ
+MINÄ ITSE
-MUUTAMIA TEEMOJA
+huomisen yrittäjyys
+kulttuuria kaikille
-liikunta luo tulevaa
+ympäristö ja me
+TAITEILIJAELÄMÄÄ?
+VIHREÄT
Tiedostoja sivulla: 1 5 25 50 100
LIIKUNTA LUO TULEVAA
Minulle on liikunta aina ollut elämäntapa. Nappulana pelasin futista niin kauan kun muistan. Kun piti tehdä ammatinvalintoja, niin teatteri vei ja aktiivinen pelaaminen jäi. Ristisiteet polvesta on jätetty uhrilahjana molemmille tatameille. Vieläkin kesäisin kirmaan kuin hirvi poikieni ja naapurin junnujen kanssa. Vielä ne ei mua vie...

Pallo on vielä nykyäänkin ainoa väline joka saa minut liikkeelle. Yksin lenkkeily ei ole koskaan ollut minulle tapa liikkua. Olen joukkuepelaaja henkeen ja vereen. Asenteeni takia minut vieläkin tuupataan kapteenin tehtäviin...

Liikuntaseurojen suora tukeminen on tärkeätä. Niiden toiminta perustuu pääosin tuhansiin ja tuhansiin vapaaehtoistyöntekijöihin. Ilman tuota pyyteetöntä toimintaa meillä menisi todella huonosti. Kiitos teille jaksamisesta!

Liikunnalla luodaan pohja tulevaisuudelle. Jos minä olisin maannut lapsuuteni TV:n edessä, olisinko osannut opettaa omille lapsilleni liikunnan iloja? Olisiko meillä aikuisilla siis ryhtiliikkeen aika.

Lapset liikkuvat johonkin pisteeseen asti aivan luonnostaan. Sen jälkeen he vaativat ohjausta ja kannustusta. Ammattia urheilusta ei monelle tule, mutta terve itsetunto auttaa tulevaisuuden koitoksissa.

Meille keski-ikäisille äijille pitäisi tehdä jotain. Kun meidät saataisiin liikkeelle, niin säästöt yhteiskunnalle olisivat terveydenhuollon osalta valtavat.

Siinä haastetta urheiluseuroille ja eduskunnalle. Toimintaa on tuettava taloudellisesti entistä enemmän.
Perttu Pesä  P: 050 5876200  E: nest (at) saunalahti.fi KIRJAUDU
jos koneesi ei tue Ä-kirjainta, kirjoita - www.xn--pes-sla.fi